Mukaan mökkeilemään Niipperiin!

Espoon siirtolapuutarhayhdistyksellä on kaksi tavoitetta: edistää espoolaista siirtolapuutarhatoimintaa sekä edesauttaa uusien siirtolapuutarha-alueiden kaavoittamista.

Niipperi-projekti

Espoon siirtolapuutarhayhdistys sai syyskuussa 2015 suunnitteluvarauksen Niipperin alueelle. Kyseessä on 68 tontin kokonaisuus jo rakennetun siirtolapuutarha-alueen vieressä. Suunnittelimme alueen, ja luovutimme joulukuussa 2016 alueen toteutettavaksi perustettavalle kiinteistöosakeyhtiölle.

Enää yhdistyksellä ei siis ole virallista roolia alueella, mutta hieno siitä tulee siitä huolimatta. Lisää tietoa alueesta löytyy verkosta:

willaniipperi.fi sekä Oikotien sivuilta.

Liity jäseneksi
Liittymällä jäseneksi tuet yhdistyksen toimintaa ja saat sähköpostitse tarkempaa tietoa yhdistyksen suunnitelmista.

Saadessaan uusia siirtolapuutarha-alueita toteutettavakseen yhdistys tarjoaa niitä jäsenilleen. Jäsenyys siis myös mahdollistaa tulevan siirtolapuutarhatoiminnan.

Tutustu yhdistyksen Facebook-kokonaisuuteen
Espoon siirtolapuutarhayhdistyksen Facebook-sivulta löytyy tietoa niin yhdistyksen toiminnasta kuin yleensä keskustelua siirtolapuutarhoista.